Νέα | Πλεονεκτήματα (16/10/2014)

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Οι τέντες μπορούν να βοηθήσουν στην οικονομία ενέργειας και χρημάτων αφού έχουν την δυνατότητα να μειώσουν την εσωτερική θερμοκρασία κατά 75% με αποτέλεσμα να μειωθεί και η χρήση κλιματισμού κατά 25%, γεγονός που μειώνει σημαντικά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

 

Στοιχείο προστασίας

Οι τέντες προστατεύουν ένα σπίτι ή ένα κτίριο από τις διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως από βροχή, άνεμο, αντηλιά και υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

 

Προστασία αλλεργιών

Άνθρωποι με αλλεργίες στο ηλιακό φως μπορούν να προστατευτούν από την έντονη έκθεση στον ήλιο. Τα συστήματα σκίασης είναι μια πολύ καλή λύση ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Με τις τέντες μπορούμε να μειώσουμε την ορατότητα που έχουν οι άλλοι προς εμάς και να προστατέψουμε καλύτερα την προσωπική μας ζωή από τα βλέμματα των αδιάκριτων. Ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους,όπως είναι επιχειρήσεις σπα, αισθητικής ή με τζακούζι και πισίνες, είναι πολύ χρήσιμες αφού μπορούν να εμποδίσουν την ορατότητα.

 

Πρακτικότητα

Οι τέντες αλλά και οι πέργκολες ανοιγόμενες μπορούν να κινηθούν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Κατά τη διάρκεια μιας βροχής πρέπει να κατεβάσουμε τις τέντες ώστε να μην εισωρήσουν νερά στον χώρο μας, ενώ σε μια καταιγίδα ή έντονους ανέμους να τις ανεβάσουμε ώστε να τις προστατέψουμε από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
 


FINDFEED


Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στη Τέντες & Πέργκολα Αθήνα - Μαρκόπουλο| Velekis Center Mailing ListNewsletter Φόρμα εγγραφής

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.Αποστολή